Grillroom Shoarma Star Boxtel & Udenhout

Al bijna 25 jaar actief als één van de lekkerste shoarma zaken in de omgeving van Udenhout. Shoarma Star is al jaren een gevestigde naam in Udenhout en heeft nu ook een locatie in Boxtel. Bij Shoarma Star kunt u naast shoarma terecht voor een enorm aanbod aan heerlijk eten. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om uw eten te laten bezorgen.

Zoals gezegd kunt u bij Shoarma Star terecht voor een zeer divers aanbod aan eten en lekkernijen, zodat er aan een ieders wens voldaan kan worden. Bij Shoarma Star wordt de 20 jaar ervaring meegenomen in het bereiden van al het eten. De koks zijn na alle jaren ware professionals geworden, die het eten op de lekkerste manier bereiden om u als klant tevreden te stellen.

Betalen met pin aan de deur of via iDeal
Sinds kort is er bij Shoarma Star zelfs de mogelijkheid om uw bestelling aan uw eigen deur te pinnen. Wanneer u van te voren even vermeldt dat u deze manier van betaling wenst, zorgen wij dat er een pin automaat aanwezig is. Shoarma Star probeert het u als klant op deze manier zo prettig mogelijk te maken en hoopt dan ook dat iedere klant met een tevreden gevoel van het eten kan genieten!

Pizza

De lekkerste verse pizza’s. Met keuze uit maar liefst 25 verschillende smaken, waaronder natuurlijk de traditionele pizza’s maar ook Turkse pizza’s. Of stel uw pizza geheel zelf samen, kies uw groenten, vlees/vis, kaas en geniet van uw eigen pizza creatie!

Mix schotels

Een ruime keuze uit verschillende soorten schotels. Denk hierbij aan Döner schotels, Kipfilet schotels, maar ook Griekse en Hamburger schotels behoren tot ons aanbod. Voor een compleet overzicht van onze schotels bekijkt u de menukaart voor Boxtel of Udenhout.

Döner

Grillroom Shoarma Star heeft zowel in Udenhout als in Boxtel een zeer compleet aanbod aan Döner specialiteiten. Döner schotels, pizza’s, kapsalons of Dürüms en meer! Met daarbij keuze uit de traditionele Döner of kip Döner.

Meer dan alleen shoarma

Bij Shoarma Star kunt u namelijk terecht voor veel meer dan alleen shoarma. Kies bijvoorbeeld voor de alom bekende Kapsalons, waarbij u een heerlijk gemengde bak met frites en vlees krijgt, waar bovenop kaas wordt gelegd en die wordt afgemaakt met een knapperige salade.

Ook kunt u bij Shoarma Star terecht voor heerlijk zelf gemaakte verse pizza’s, waarbij veel van de traditionele smaken natuurlijk te vinden zijn. U kunt bij de pizza’s zelfs kiezen uit 32 verschillende smaken!

Of probeer ook eens onze Lahmacun, de traditionele Turkse pizza. Zoals u ziet, heeft u bij Shoarma Star ontzettend veel keuze. De koks hebben jarenlange ervaring en weten elk gerecht top te bereiden.

U kunt lekker vanuit uw luie stoel bestellen en dan komt Shoarma Star het bij u bezorgen. Shoarma Star Udenhout bezorgt in Udenhout, Oisterwijk, Berkel Enschot, Helvoirt en Biezenmortel. Shoarma Star Boxtel bezorgt in Boxtel, Esch en Lennisheuvel.